Home Alte terapii
   

 

Metoda Guna

   Aproximativ 40%-50% din populatia lumii necesita tratament medical pentru dureri reumatice, nevralgii sau diverse traumatisme.Tratamentele conventionale asigura beneficii remarcabile, dar pe termen scurt si cu riscul efectelor adverse.

   Asociind ultimele descoperiri in domeniul neuro-fiziologiei, psiho-imuno-endocrinologiei, biologiei moleculare si nutritiei, Metoda Guna reprezinta o metoda inovatoare de tratament in sindromul algic in patologia osteo-artro-mio-fasciala, utilizand efectul hormonilor, neuropeptidelor, interleukinelor si factori de crestere in controlul reactiei imune si proprietatile regeneratoare ale colagenului in concentratie fiziologica, cu efect asupra tesuturilor musculo-scheletice, in combinatie cu extracte din plante, in dilutii homeopate.

 

Remedii florale Bach -o medicina a sufletului

   Remediile florale Bach reprezinta un domeniu terapeutic aparte pentru restabilirea echilibrului interior. Pot fi folosite in combinatie cu alte tratamente alopate,homeopate sau naturiste pentru a sustine procesul de vindecare. Aceste esente florale ne sustin in schimbarea unor imperfectiuni ale personalitatii, altfel spus ne ajuta sa urcam trepte ale evolutiei sufletesti pentru a ne putea manifesta la un nivel spiritual superior. Remediile actioneaza asupra personalitatii, eliberandu-ne de masti si tipare comportamentale gresite, de diverse trairi si angoase, astfel incat mintea si inima sa fie in perfecta armonie.

   Sistemul de terapie,unic prin modul de abordare si prin metoda de preparare, este usor de folosit , fara efecte adverse.